Veteranlastbil fra 2. verdenskrig

Studenterkørsel er noget af det sjoveste, I længe vil opleve. Vi er derfor stolte over at have en af Danmarks absolut fedeste studentervogne. 


Lastbilen er en amerikansk GMC CCKW fra 1945, der har tjent amerikanerne under 2. verdenskrig. Det er en solid maskine, der er bygget til vinde en krig - så trods dens 75 år på bagen, er det en rigtig "kriger", der klarer studenterkørsel som var det den rene barnemad. At der er tale om en militærlastbil er nemt at spotte: Ovenpå førerhuset sidder en original maskinpistol. Desuden står lastbilens oprindelige amerikanske registreringsnummer på siden af vognen sammen med en stjerne, der indikerer, at lastbilen er amerikansk.


At der er tale om en gammel dame kommer til udtryk mange steder. Når det kommer til dens brændstoføkonomi, vil det være synd at sige, at den er økonomisk. På en god dag kører den 2 km/l (en normal personbil kører typisk omkring 20 km/l). At lastbilen er dyr i benzin, skal I ikke bekymre jer om - alle vores priser inkluderer nemlig brændstof. Modsat moderne lastbiler er vognen her udstyret med en benzinmotor - dette er en stor fordel, da det betyder, at vi ikke skal leve op til miljøkravene inden for Ringgaden i Aarhus. Vi må dermed køre alle steder med lastbilen - også helt inde i centrum!


Vognen er for en årrække siden ombygget til studenterkørsel. Ladet er hævet en smule, så gulvet er plant. Langs gulvet er bænke, hvor der er siddeplads til alle. Forrest (lige bag førerhuset) er installeret et kraftigt anlæg, der kan holde gang i den vildeste fest, når der køres på de danske landeveje.


 Konklusionen må være, at hvis I vil fejre jeres studenterhuer i en historisk lastbil, der vil bade i opmærksomhed, når I kører gennem gaderne, er StudenterKongen.dk det rigtige valg!

Studenterkongen

+45 89 80 55 66 

info@studenterkongen.dk

Studenterkongen.dk

- en del af E-Sales ApS

Ivar Huitfeldts Gade 72, 1 th

8200 Aarhus N

CVR: 37646024

COPYRIGHT © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES