Praktisk info

En uforglemmelig dag

 Studenterkørslen er kulminationen på flere års skolegang. Vi ved, at dagen betyder utrolig meget for dig og din klasse - og af den grund er vi stolte af at kunne tilbyde studenterkørsel i DK's fedeste studentervogn, der uden tvivl kan skabe rammerne for den perfekte fest.


Dagen foreviges

På alle vores kørsler medfølger GRATIS fotograf, som sørger for at forevige dagen for jer. Der vil blive taget billeder dagen igennem, både ved af og påstigning af bilen samt rundt på ruten, så festen foreviges for altid.


Base i Aarhus 

Vi har base i Aarhus, men tilbyder også kørsel i byer som Silkeborg, Randers, Grenå, Skanderborg og Horsens. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Hvordan planlægges ruten? 

I står som udgangspunkt selv for at planlægge ruten, men vi vil naturligvis gerne være behjælpelige med at beregne køretid m.v. Ved planlægningen skal I være opmærksomme på, at vi aldrig kører hurtigere end 60 km/t, og at det tager omkring 3-5 min. at få alle ombord ved hvert stop. Vi anbefaler at alle stops har en varighed på ca 20 min., hvoraf der skal bruges 3-5 min. på at få folk ombord på lastbilen. 


Normalt mødes klassen og spiser morgenmad på enten skolen eller hjemme ved en af eleverne. Kørslen vil normalt starte omkring kl. 08. I vil have ca. halv time til at pynte lastbilen, inden vi kører afsted på ruten.


Sikkerheden i top 

Vores lastbil er synet inden for det sidste år. Ved syn gennemgåes alt fra bremser til sikkerhedsforanstaltningerne i ladet, så vi kan sikre en forsvarlig kørsel. Vi kører aldrig hurtigere end 60 km/t, og vi kører aldrig på hverken mortortrafikvej eller motorvej. Vognen er godkendt til studenterkørsel, og vi har naturligvis tegnet forsikringer, installeret brandslukkere ombord m.v.


Stort kraftigt anlæg med dyb bas 

Den helt rigtige fest kræver naturligvis et anlæg, der kan spille op med jeres flotte sangstemmer. Vi er derfor stolte over at have et kraftigt anlæg med dyb bas, der kan holde festen kørende hele dagen og mellem de mange stops. Anlægget kan betjenes med AUX, så I bare kan sætte jeres egen telefon til og sætte jeres yndlingsmusik på undervejs.


Unge chauffører i godt humør 

I vil opleve glade, unge og oplagte chauffører, der har styr på reglerne.  Ingen gamle sure mænd, der siger I skal skrue ned. Vi har monteret udstyr, der sikrer, at vores chauffører overholder reglerne om køre-/hviletid. Inden kørslen startes, samt alle de nødvendige politigodkendelser og forsikringer. Derudover vil I blive introduceret inden kørslens start, til de få regler, der gælder under kørslen, så vi ikke risikrerer farlige situationer i trafikken.

Studenterkongen

+45 89 80 55 66 

info@studenterkongen.dk

Studenterkongen.dk

- en del af E-Sales ApS

Ivar Huitfeldts Gade 72, 1 th

8200 Aarhus N

CVR: 37646024

COPYRIGHT © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES